Legniczanka Jolanta Ertel podczas robienia porządków w piwnicy natknęła się na konserwę mięsną. Gulasz z jelenia w jarzynach przeleżał za słoikami 28 lat. Został wyprodukowany przez WPPL Las w Kruszynie. Za tę konserwę o wadze 420 g trzeba było zapłacić 122 zł.
Jeżeli znajdziecie w waszych piwnicach czy na strychu ciekawostki z tamtych lat napiszcie do nas [email protected] a najciekawsze sfotografujemy i opublikujemy na stronach legnica.naszemiasto.pl i w tygodniku Panorama Legnica. Zapraszamy.
Zobacz też: Zuchwała kradzież w Legnicy
Pomeczowe wypowiedzi po meczu Włókniarz - Sparta
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?