Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Ser zgliwiały

Redakcja
Najsmaczniejszy z koperkiem lub z kminkiem.

Składniki:
0,5 kg białego sera
łyżka masła
3 jajka
sól i pieprz
szczypiorek
koperek lub kminek

Przygotowanie:
Ser pokruszyć, lekko posolić i odstawić na 3, 4 dni w ciepłe miejsce. Gdy zgliwieje, na patelni rozpuścić łyżkę masła. Wrzucić ser. Poczekać aż się rozpuści i zacznie bulgotać. Wbić trzy całe jaja i wymieszać na jednolitą masę. Do smaku posolić, można także popieprzyć i jeszcze chwilę smażyć. Tuż przed wylaniem sera do miski, można dodać do niego posiekany szczypiorek, koperek lub kminek.

Opr. Daniel Szafruga

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Sałatka ze świeżego szpinaku

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dolnoslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto