Restaurant Week Wrocław 2015 [LISTA LOKALI, MENU]

Karolina Szypuła
Restaurant Week 2015 Wrocław OkWineBar (ul. Szewska 59) MENU: Przystawka: Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i botwiną Danie główne: Domowe ravioli z ogonem wołowym, sos maślany Deser: Terrina owocowa, piana jogurtowa, kandyzowana skórka cytryny REZERWACJE - KLIKNIJ TUTAJ ZOBACZ RÓWNIEŻ - RESTAURANT WEEK - PYSZNY OBIAD ZA 39 ZŁ [ ZASADY] fot.: Facebook
Restaurant Week Wrocław 2015: Dziś (11 maja) w całej Polsce rozpoczął się tydzień pysznego jedzenia. We wrocławskiej odsłonie Restaurant Week bierze udział aż 11 restauracji. W każdej z nich za trzydaniowy posiłek zapłacimy 39zł. Przedstawiamy lokale biorące udział w akcji. Zobaczcie, co dobrego znalazło się w specjalnie przygotowanym menu.

Tych produktów nie łącz z kawą, bo sobie zaszkodzisz!

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie