Osoby, które zdecydowały się wziąć udział w warsztatach kulinarnych uczyły się m.in. jak przygotowuje się spring rolls, które po usmażeniu mogą stać się sajgonkami. Każdy z uczestników warsztatów wrócił także do domu z własnoręcznie ozdobionym kubkiem.
Zajęcia poprowadziła Karolina Wiejak absolwentka gdańskiej Akademii Kulinarnej Fumenti. Pani Karolina pracę zawodową rozpoczęła w sopockim Sheratonie. Sztuki kulinarnej uczyła się pod okiem najlepszych szefów kuchni oraz cukierników z Polski oraz zza granicy. Prowadziła w Malborku autorską restaurację "Black Swan".
Strefa Biznesu: Dzień Matki. Jak kobiety radzą sobie na rynku pracy
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?