Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 1

Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów. Możesz kupić gotowe lub samodzielnie zmielić całe migdały. Pamiętaj tylko, by je wcześniej sparzyć i zdjąć skórkę.

Zobacz również

Szwedzki i Szwedzki pokolorują ulice Śląska

NOWE
Szwedzki i Szwedzki pokolorują ulice Śląska

Aukcja zakończona, rekord pobity. To zegarek najbogatszego pasażera Titanica

Aukcja zakończona, rekord pobity. To zegarek najbogatszego pasażera Titanica

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Spektakularna atrakcja francuskiej wyspy. Tylko dla odważnych!

Spektakularna atrakcja francuskiej wyspy. Tylko dla odważnych!