-Warsztaty kulinarne w projekcie „EkoAktywni w działaniu” to forma przekazania wiedzy o zdrowym i eko stylu odżywiania w metodą praktyki. Młodzi ludzie mają okazję poznać nowe smaki, nauczyć się samodzielnie przygotowywać posiłki, które są zdrowe i pełne witamin. Tym razem uczniowie przygotowywali sałatkę owocową, sałatkę z selera naciowego, sałatkę z kaszy bulgur z warzywami, dorsza pieczonego pod pierzynką oraz mini pizze z cukinii - czytamy w komunikacie CKiW OHP.
Protest w obronie Parku Śląskiego i drzew w Chorzowie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?