Warsztaty zdrowej kuchni poprowadziła wczoraj w Wyjątkowej Winiarni WeWe Katarzyna Bartoń. Ta kolejna odsłona cyklu spotkań znanej blogerki kulinarnej cieszyła się tak wielkim zainteresowaniem, że trzeba było zorganizować dwa terminy.Uczestnicy dowiedzieli się, że zdrowa kuchnia nie oznacza rezygnacji z kulinarnych doznań. Faszerowane pomidory,wieloskładnikowe sałatki, lekkie, drobiowe gulasze i warzywne kremy królowały na wczorajszym stole, chociaż prawdziwym przebojem stała się cebula faszerowana suszonymi pomidorami. Nie zabrakło także deseru. Okazuje sie, że nie potrzeba wcale szkodliwego cukru, by rozkoszować się słodkim smakiem.
Wideo
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!