2/15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie....
fot. istockphoto.com

SUROWE MIĘSO I WĘDLINY

Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie. W końcu chodzi o to, by mrozić je jak najświeższe, a nie jak najstarsze! Najlepiej mrozić mięso surowe, a wędliny – w plasterkach. Robisz schabowe i chcesz zostawić trochę na następny raz? Zamroź je bez panierki. Mięso możesz trzymać w zamrażalniku kilka miesięcy (drób – 3, wieprzowina – 6, wołowina – 8).

Zobacz również

Uczniowie ZSP w Kłodzku uczestniczą w praktykach we Włoszech

Uczniowie ZSP w Kłodzku uczestniczą w praktykach we Włoszech

Warsztaty i zajęcia dla niemowląt i dzieci do 3 lat. Gdzie zapisać malucha? [GALERIA]

Warsztaty i zajęcia dla niemowląt i dzieci do 3 lat. Gdzie zapisać malucha? [GALERIA]

Polecamy

Mieszkańcy uhonorowani medalem za wieloletnie pożycie małżeńskie (NAZWISKA)

Mieszkańcy uhonorowani medalem za wieloletnie pożycie małżeńskie (NAZWISKA)

Derby Zenitu Międzybórz i Wiwy Goszcz w najbliższą sobotę

Derby Zenitu Międzybórz i Wiwy Goszcz w najbliższą sobotę

Ośmiu nowych lekarzy w szpitalu w Wałbrzychu. Nadal dużo wakatów

Ośmiu nowych lekarzy w szpitalu w Wałbrzychu. Nadal dużo wakatów

Dodaj ogłoszenie