Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

GDDKiA kończy prace asfaltowe na fragmencie DK 91

GDDKiA kończy prace asfaltowe na fragmencie DK 91

Nie znaleziono właściciela słynnego pomnika z Nowej Huty. Co się stanie z rzeźbą?

Nie znaleziono właściciela słynnego pomnika z Nowej Huty. Co się stanie z rzeźbą?

Polecamy

Zdroje uliczne w Głogowie już czynne. PWiK zachęca do picia wody

Zdroje uliczne w Głogowie już czynne. PWiK zachęca do picia wody

Obłędny mus truskawkowy. Jest lekki jak chmurka i nieziemsko smakuje

Obłędny mus truskawkowy. Jest lekki jak chmurka i nieziemsko smakuje

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików