18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kuchnia mistrzów na Targach Gastro-Hotel

Redakcja
Już od 5 do 7 października w hali AWF odbędą się Targi Gastro-Hotel. W ich ramach odbędzie się innowacyjne przedsięwzięcie "Kuchnia Mistrzów".

Kuchnia Mistrzów – Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Ewoluujący rynek, zmieniające się trendy, rosnące wymagania klientów i operatorów rynku, a także przedefiniowanie roli targów i ich znaczenia w komunikowaniu się na linii B2B i B2C stały się inspiracją dla poszukiwania i implementacji kreatywnych rozwiązań, które są w stanie sprostać wymaganiom wystawców i gości targów Gastro-Hotel. Rozwiązaniem jest projekt nazywany przez organizatorów mianem „Kuchni Mistrzów”.

Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia „Kuchnia mistrzów” stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!

MMA - Konfrontacja sztuk walki
”Walka MMA” kucharzy! W konfrontacji sztuk walki wymienią na kulinarnym ringu ciosy na receptury i chwyty smaków znamienici szefowie kuchni z wrocławskich hoteli: Art Hotel i z HP Park Plaza– Grzegorz Pomietło i Zbigniew Koźlik.

Zbójnickie smakowanie
Zbójnicy posiadali pewien charakterystyczny jadłospis oraz określony sposób przyrządzania i spożywania potraw, wspólny na terenie całych polskich Karpat, a także, z niewielkimi różnicami, na pozostałym obszarze karpackim. Rodzaj spożywanych potraw, sposób ich przyrządzania i konsumpcji był rezultatem określonych warunków, bytowania zbójników. Więcej o pasjonujących zwyczajach i historii zbójników dowiecie się Państwo od Beskidzkiego Klubu Kulinarnego, który podczas targów zaserwuje również tradycyjne danie kuchni zbójnickiej – kwaśnicę na baraninie.

Szkolenia
Na targach Gastro-Hotel we Wrocławiu 5 – 7 października czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Konkursy
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursach kulinarnych:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)
Regionalny Sekret Smaku
Mistrz Karpia
Ogólnopolski Konkurs Carvingowy

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dolnoslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto