MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Liga Narodów siatkarek. Porażka Polek z Chinkami

Liga Narodów siatkarek. Porażka Polek z Chinkami

Za I Festiwal Historyczny na Grodzisku w Tumie. Zobacz zdjęcia

Za I Festiwal Historyczny na Grodzisku w Tumie. Zobacz zdjęcia

Polecamy

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Awaria rurociągu KGHM na osiedlu Piastów. Ulicami płynęła woda z Żelaznego Mostu

Awaria rurociągu KGHM na osiedlu Piastów. Ulicami płynęła woda z Żelaznego Mostu

Piknik otwarcia strefy kibica na Tarczyński Arena - nie tylko piłkarskie emocje

Piknik otwarcia strefy kibica na Tarczyński Arena - nie tylko piłkarskie emocje