Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Smażymy karpia na wigilię [sposób przygotowania]

Marek Marcuch, Gospoda Wrocławska i Restauracja Rybna Sukiennice 6, Wrocław
Karpia najlepiej kupić żywego od sprawdzonego dostawcy - mamy wtedy pewność, z jakiej hodowli pochodzi. Dobra ryba jest ruchliwa, ma szkliste oczy, różowe skrzela i połyskującą skórę.
Karpia najlepiej kupić żywego od sprawdzonego dostawcy - mamy wtedy pewność, z jakiej hodowli pochodzi. Dobra ryba jest ruchliwa, ma szkliste oczy, różowe skrzela i połyskującą skórę.
Przygotowanie wigilijnego dania z ryby nie jest trudne. Sprawdź, co zrobić, by karp wigilijny nie miał tzw. mulistego smaku i jak przygotować tę królewską rybę.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dolnoslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto