Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kuchenne rewolucje w Hacjendzie. Specjalnością restauracji jest teraz kaczka

RED

Magda Gessler przeprowadziła „Kuchenne rewolucje” w Hacjendzie, która dziś nosi nazwę Karczma Żółtodzioby.

Znana restauratorka do Słupi pod Bralinem przyjechała z zeszłym tygodniu, na zaproszenie właściciela Mirosława Horbacza. Czterodniowa rewolucja zakończyła się bardzo efektownymi zmianami, ale na ich akceptację lokal będzie musiał poczekać jeszcze miesiąc, kiedy to, zgodnie z warunkami programu, autorka „Kuchennych rewolucji” złoży rewizytę i wystawi stosowną ocenę. Wiadomo już, że restauracja serwować będzie rosół z kluseczkami, pierogi z wątróbką oraz specjalnie przyrządzoną kaczkę. Uroczysta kolacja na ponad 20 osób odbyła się 24 sierpnia. Sam program zostanie wyemitowany na początku roku.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na sycow.naszemiasto.pl Nasze Miasto