Magda Gessler przeprowadziła „Kuchenne rewolucje” w Hacjendzie, która dziś nosi nazwę Karczma Żółtodzioby.
Znana restauratorka do Słupi pod Bralinem przyjechała z zeszłym tygodniu, na zaproszenie właściciela Mirosława Horbacza. Czterodniowa rewolucja zakończyła się bardzo efektownymi zmianami, ale na ich akceptację lokal będzie musiał poczekać jeszcze miesiąc, kiedy to, zgodnie z warunkami programu, autorka „Kuchennych rewolucji” złoży rewizytę i wystawi stosowną ocenę. Wiadomo już, że restauracja serwować będzie rosół z kluseczkami, pierogi z wątróbką oraz specjalnie przyrządzoną kaczkę. Uroczysta kolacja na ponad 20 osób odbyła się 24 sierpnia. Sam program zostanie wyemitowany na początku roku.
Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?