MENU KOLACJI – 189 ZŁ / OSOBA
ROZPOCZĘCIE KOLACJI – godzina 19.00
25-08-2018 (sobota)
Menu:
Przystawka I – Mariusz Kucharczak:
Potrawka ze ślimaków z kurkami i popcornem z kaszy gryczanej w kwaśnej śmietanie i młodym majeranku
WINO – Estampa Reserva Cabernet Sauvignion (wino czerwone, wytrawne, Chile)
Przystawka II – Łukasz Wącirz:
Okoń z avocado, rzodkiewką, ogórkiem, dzikim ryżem i jabłkiem
WINO – Mesta Tempranillo Rose BIO (wino różowe, wytrawne, Hiszpania)
Zupa – Jakub Kojder:
Zupa z wędzonego węgorza z dashi
WINO – Forster Qualitatiswein TrockenRiesling (wino białe, półwytrawne, Niemcy)
Danie główne I – Mariusz Kucharczak:
Sum z rakami, pietruszką i selerem naciowym z jabłkiem
WINO – Estampa Reserva Viognier Assemblage(wino białe, wytrawne, Chile)
Danie główne II – Jakub Kojder:
Turbot bałtycki z ziemniakami i miso
WINO – Mesta Verdejo BIO (wino białe, wytrawne, Hiszpania)
Deser – Łukasz Wącirz:
Bliny z białą czekoladą, avocado, gruszką, leszczyną i kawiorem
WINO – Duc de Foix Cava Brut (wino białe, musujące – Hiszpania)
Rezerwacja miejsc i stolików:
tel.: + 48 698 620 250, +48 71 322 60 88 / 99
Ilość miejsc ograniczona!
Wielki Piątek u Ewangelików. Opowiada bp Marcin Hintz
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?